Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Niedermüller Péter: Erzsébetvárosban szükség van a forgalomkorlátozásokra

Létrehozva:

Elmondja álláspontját a jobboldali sajtóról, forgalomkorlátozásról, parkolásról.

Maga sem tudja, hogy a jobboldali sajtó miért utazik rá – erről is beszélt Fiala János Keljfeljancsi című reggeli műsorában csütörtökön a főváros VII. kerületi polgármestere. Niedermüller Péter beszámolt róla, hogy rendre megjelennek olyan gyalázkodó hangvételű cikkek a jobboldali sajtóban, őt és családtagjait, gyermekeit sem kímélik. Bár az őt célzó támadások nem érdekelnék, a gyermekeiről megjelenő minősíthetetlen írások már morális problémákat vetnek föl szerinte.

Példaként Niedermüller kiemelte, több helyen megjelent róla, hogy ő lenne a főváros egyik új ura, de ezzel az állítással sem a kollégái, sem ő nem tud mit kezdeni, nem érti ezeket. Véleménye szerint ettől a pozíciótól ő nagyon messze áll, célja annyi, hogy Erzsébetvárosnak jót tegyen.

Az Erzsébetvárosban bevezetett forgalomkorlátozásokkal kapcsolatban azt mondta: ez egy hosszú távú projekt, és a helyi lakosok érdekében történik. Igaz, hogy az autósok számára okozhat némi kényelmetlenséget, de abban egyetértésben van a kerület lakóival, hogy a kerület belső forgalomkorlátozására mindenképpen szükség van.

Niedermüller elmondta, több szempontból is nagyon fontosnak tartja, hogy az ingyenes parkolás minél hamarabb megszűnjön.

A teljes beszélgetést alább nézheti vissza:

Legnépszerűbb cikkeink