Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Elverték a raktárkoncertjük után a Hétköznapi Csalódások bohócát

Létrehozva:

Egy színész öltözött be Fotó: Facebook/Hétköznapi Csalódások

Az erősen kormányellenes hangulatú koncert után két nappal, a lépcsőháza előtt támadtak rá a színészre.

Hosszú Facebook-posztban számol be a konferansziéjukat ért atrocitásról a Hétköznapi Csalódások. Egy színész öltözött be bohócnak a zenekar szombati raktárkoncertjére, hétfőn pedig, a lépcsőháza bejáratánál megtámadták.

“Ezt a bohócot elverték a szombati fellépés után, hétfőn, fényes nappal a lépcsőház bejáratában olyan, a köznyelv fogalmazása szerint »kubatov emberei« típusú (hova gondolsz) szekrényhátúak, öten. Pont akkor, micsoda véletlenek vannak. Szombaton a vírushelyzetre hivatkozva mindenkinek le kellett írnia a nevét és adatait egy papírra a helyszínen, majd hétfőn, mikor ment haza, ott álltak a kapualjban, és annyit kérdeztek tőle, mint a produkció egyetlen fővárosi tagjától, hogy te vagy az a színész gyerek? Igen, színész vagyok, és se szó, se beszéd, le a földre és ütötték, rúgták. Majd minden félelem nélkül, nem sietve távoztak. Amúgy azt már a helyszínen is mondta egy hölgyemény, hogy a bohóc vállalhatatlanabb volt, mint a zenekar” – olvasható a zenekar posztjában, amit a 24.hu szúrt ki.

A nem éppen kormánypárti zenekar azért vállalta el a kommentelői felhördülés ellenére a fellépést – amiért állami támogatás járt -, mert az állam nem a Fidesz, az állami megsegítés pedig nem a Fidesz pénze. Ugyanakkor szerinte erősen kormányellenes szövegeik miatt történt a támadás is. Magán a fellépésen az első problémát az énekes SOROS feliratú pólója okozta, amit évek óta fellépőjelmezként használ a koncerteken. Ezt le akarták vetetni vele, de erre nem volt hajlandó, így a közzétett felvételt láthatóan igyekeztek úgy összevágni, hogy ne látszódjon a felirat.

Legnépszerűbb cikkeink