Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Poloskákat talált az új polgármester Boldog István korábbi hivatalában

Létrehozva:

Virágné Lukács Gabriella, Kétpó polgármestere az RTL Klub Házon kívül című műsorában elmondta, a polgármesteri irodában és a tárgyalóteremben is poloskákat találtak. 

A térség volt országgyűlési képviselője, és Kétpó korábbi polgármestere az a Boldog István, akinek  mentelmi jogát áprilisban függesztették fel, majd az ügyészség decemberben vádat emelt ellene és nyolc társa ellen hivatali vesztegetés elfogadásával és más bűncselekmények miatt. A fideszes politikusra hat év börtönt, vagyonelkobzást és ötmillió forint pénzbüntetést kértek.

Virágné Lukács Gabriella független polgármester szerint „2019 decemberében vásárolták és szerelték fel valakik a lehallgatókészülékeket, mikor az önkormányzat régi vezetése még bejárt a hivatalba.A szomszédos település, Kengyel volt polgármestere is megszólalt az ügyben, és elmondta Boldogot sokan csak “bolond bakternek” szólították a faluban. Nagy Szilárd, miután vádalkut kötött az ügyészséggel, koronatanúja lett a Boldog István és társai ellen folyó büntetőügynek. 

(444)

 

Legnépszerűbb cikkeink