Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Kiemelt hírek

Hír TV-s műsorvezető is az SZFE új oktatói között

Létrehozva:

Megerősítette Velkovics Vilmos, hogy az egyetem oktatója lesz. Egy kiszivárgott lista szerint Orbán Viktor egykori videósa és Banner Géza is.

A Hír TV műsorvezetője a Facebook-oldalán reagált a 444.hu cikkére, amelyben egy kiszivárgott lista alapján megjelent, hogy majdnem harminc új névvel bővült a felmondások miatt alaposan megcsappant tanári kar.

Az idei szabadságigényekkel kapcsolatban minden főállású oktatónak elküldtek egy dokumentumot, amin – feltehetően véletlenül – látható az új tanárok neve is, akik január 1-től dolgoznak az intézménynél. A 444.hu információi szerint ők azok akik a korábban felmondott tanárok és osztályfőnökök helyére jöhetnek. A lapnak több forrásból is megerősítették, hogy egy ilyen táblázatot valóban kiküldtek.

A listán pedig a lap értesülései szerint felbukkant Velkovics Vilmos, a Hír TV műsorvezetőjének neve is. Ő korábban, még Mészáros Lőrinc ECHO TV-jében készített emlékezetes interjút Kálló Dániellel, a Független Diákparlament elnökével, akit az interjúban többször kioktatott. Később a csatorna a műsort mindenhonnan eltűntette – emlékeztet a lap.

Velkovics egyébként több műsorában is foglalkozott a SZFE diákjainak lázadásával. A Hír TV Keménymag című műsorában például Apáti Bence, Pataki Tamás és Lentulai Krisztián társaságában.

„Az a ti bajotok, hogy gúnyt űztök a Szíház és Filmművészeti Egyetem szabadságharcából” – kezdte némi szarkazmussal a műsort, miután Apáti, Pataki és Lentulai létrákhoz erősített szalaggal próbálta kifigurázni a tüntetést.

Koábban pedig egy Facebook-posztban is kifejetette a véleményét az SZFE-ről.

Tegnap este éppen Szarka Gáborral, az egyetem kancellárjával készített interjút a Hír TV-n, ahol arról érdeklődött, hogy mi a helyzet az oktatókkal, van-e már ötlet a pótlásukra. Ekkora már kiszivárgott az új tanárok listája, amin ő is szerepel – olvasható a 444.hu cikkében.

Legnépszerűbb cikkeink