Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Nagyvilág

Válik a sztárpár – ketyegett már Kanye és Kim szakításbombája

Létrehozva:

Néhány napja bombaként robbant a hír: Kim Kardashian és Kanye West válik. Kérdés persze, mekkora meglepetést tud okozni a bomba, amely már jó ideje itt ketyeg a kertek alatt.

A 40 éves valóságshow-hősnő és a szintén 40 esztendős botrányhős rapper-producer kapcsolata ugyanis nem az elmúlt hetekben romlott meg. A főhősöket jól ismerő források már 2016 őszén arról beszéltek, válságban lehet az „álompár” – alig két és fél éves – házassága. Az akkori problémákat látszólag sikerült áthidalniuk: 2019 májusában, nem sokkal negyedik gyermekük születése után még házassági fogadalmukat is megújították.

Ám tavaly júliusban, néhány héttel azután, hogy bejelentette, indul az elnökválasztáson, a korábban amúgy Trump-támogatóként ismert Kanye West mégis arról írt a Twitteren, hogy elválna feleségétől. Az azóta törölt üzenetekben egyebek mellett azt kürtölte világgá, hogy felesége és anyósa, Kris Jenner azon mesterkedik, hogy „bezárassa” őt. Sőt az általa csak Kim Dzsong Unhoz hasonlított Jennert attól is eltanácsolta, hogy az unokái közelébe menjen. Pár nappal később pedig azt posztolta, hogy már azóta el akar válni feleségétől, mióta Kim Kardashian találkozott az ugyancsak rapben utazó Meek Millel – végül ezeket az üzeneteket is törölte. Ezután azonban Kim Kardashian is megtörte a csendet: nyíltan beszélt Kanye mentális problémáiról, amelyek szerinte egyrészt a rapper-producer bipoláris zavarából, másrészt családi tragédiákból és nem utolsósorban a pandémiás helyzettel járó bezártságból fakadnak.

A US Weekly és a People magazin már akkoriban megírta, hogy a családot közelről ismerő források szerint csupán a gyerekek tartják egyben a sztárpárt, január elején aztán a New York Post gyakorlatilag kész tényként tálalta, hogy a válás elkerülhetetlen. Kim Kardashian állítólag azt a Laura Wassert bízta meg a válóperrel, aki korábban más hírességek mellett Christina Aguilerát és Angelina Jolie-t is képviselte. Úgy tűnik tehát, a sokak szerint az amerikai sztárvilág leginkább excentrikus és extravagáns duójának tartott kettősből nemsokára már csak expár lesz.

Persze addig még hátravan minden idők egyik legdrágább válópere: négy közös gyermekük felügyeleti joga mellett az összesen mintegy 2,7 milliárd dollárra becsült, fényűző ingatlanokból, méregdrága autókból és persze közös vállalatokból álló Kardashian-West vagyonon is meg kell osztozniuk valahogy. 

Legnépszerűbb cikkeink