Connect with us
Pesti Hírlap, egy újság, sok élmény

Magyarország

Rács mögött marad Szilágyi István fia

Pesti Hírlap

Létrehozva:

A bíróság úgy döntött, hogy újabb két hónapra a rácsok mögött kell maradnia a brutálisan meggyilkolt színész, Szilágyi István fiának. 

Az ország Lópici Gáspárjaként megismert Szilágyi István fiát, Pétert továbbra sem engedik ki a rácsok mögül. A bíróság ma döntött a sorsáról – tudta meg a Blikk. – További két hónappal hosszabbította a bíróság a férfi letartóztatását, és ezt mindenki tudomásul vette – közölte a lappal dr. Rab Ferenc, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivője.

Mint ismert, a gyanú szerint Péter otthonukban brutális kegyetlenséggel végzett saját édesapjával, Szilágyi Istvánnal még tavaly májusban. A jelenlegi információk szerint az 50 éves férfi egy kalapáccsal verte halálra a színművészt.

Egy korábbi bírósági tárgyaláson Péter nem árult el részleteket arról, miért és hogyan ölte meg az édesapját, de már nem tagadta, hogy ő végzett a színésszel. Ám vallomásában többször hangsúlyozta, ő csak önvédelemből ütött.

Péter büntetett előéletű, a gyanú szerinti bűncselekményt egy, szintén az édesapja sérelmére elkövetett súlyos testi sértés miatt 2 év – 3 év próbaidőre felfüggesztett – börtönbüntetés hatálya alatt követte el.

Legnépszerűbb cikkeink