Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Nagyvilág

Kizárólag biót enne a szőrsapkás sámán, de nem kap

Létrehozva:

Donald Trump republikánus párti amerikai elnök tüntető támogatóinak egy csoportja a szenátusi ülésterem ajtaja előtt, miután betörtek az amerikai törvényhozás washingtoni épületébe, a Capitoliumba 2021. január 6-án. A támadás miatt félbeszakították a kongresszus két házának ülését, amelyen várhatóan hivatalosan is véglegesítik a demokrata párti jelölt, Joe Biden győzelmét hozó november 3-i amerikai elnökválasztás eredményét. MTI/EPA/Jim Lo Scalzo

Péntek óta nem evett a börtönben Jacob Chansley, azaz Jake Angeli, azaz a QAnon sámán, aki extrém öltözékével került a lapok címoldalára, miután több más trumpista tüntetővel behatolt az amerikai törvényhozás épületébe.

Édesanyja szerint éhezik a QAnon sámán a börtönben, mivel csak bioélelmiszert hajlandó fogyasztani, amire a börtönben nincsen lehetősége – derült ki Melissa Blasius, az ABC15 riporterének twittjéből.

 




A rohamosan terjedő bejegyzés hozzászólásai alapján a botrányhős nem zsebelt be túl sok részvétet kínjaival. Néhányan ugyan aggályosnak tartották, hogy a fogvatartottak nem tudják tartani vallási, lelkiismereti vagy egészségügyi okokra visszavezethető étkezési szokásaikat, a többség viszont arra hívja fel a figyelmet, hogy a börtön nem kívánságműsor. Igaz, a legtöbben simán csak röhögnek Angelin.

Legnépszerűbb cikkeink