Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Az ágyékánál kezdett matatni, aztán befutott a vonat

Létrehozva:

A sződligeti vasútállomáson mutogatta magát a gyanú szerint az a 47 éves férfi, akit rendőrök és polgárőrök fogtak el rövid futás után.

Egy 23 éves helyi nő – barátjára várva – időzött kutyájával a sződligeti vasútállomás egyik peronján 2021. január 2-án délután, amikor a szembe lévő peronon egy szokatlanul viselkedő férfit vett észre. Első ránézésre egyértelmű volt számára, az őt bámuló férfi nem egy érkező szerelvényre vár. Miközben a férfi le sem vette szemét a gyengébbik nem képviselőjéről, az ágyékánál kezdett matatni, félreérthetetlen mozdulatai segélyhívásra ösztönözték a nőt. Percekig tartott a jelenet, amit végül egy befutó vonat szakított félbe. Mire a férfi feleszmélt, egy felé futó embert látott, sejtette, bajba kerülhet, ezért menekülőre fogta. Átszaladt az aluljárón, keresztül a parkolón, be az erdőbe. Elérte ugyan az M2 autóút kerítését, de az akkor már rendőrökkel kiegészült üldözőtábor utolérte és elfogta – írja a police.hu.

Az élettársával őrbottyáni albérletében élő 47 éves férfi kihallgatásán beismerő vallomást tett. Elmondása szerint bánja, hogy „ilyen pofátlanságokat csinál a nőkkel szemben”.

A Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai jelenleg egy rendbeli szeméremsértés vétségével gyanúsítják, de minden valószínűség szerint több hasonló bűnös cselekmény is a számlájára írható.

Legnépszerűbb cikkeink