Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Kiemelt hírek

Egy rendőr lelőtt egy férfit Újpesten, mert életveszélyesen megsebesítette járőrtársát – FRISS: Képek a helyszínről

Létrehozva:

Képünk illusztráció/Forrás: Shutterstock

Az esetet az ügyészség vizsgálja.

Lelőtte a járőrtársa életére törő férfit egy rendőr Újpesten csütörtök reggel, a késes támadó a helyszínen meghalt, a sérült rendőrt kórházba vitték – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

A rendőrségre egy IV. kerületi, Kassai utcai társasház lépcsőházában hangoskodó férfiről tettek bejelentést csütörtök reggel fél hét után – írták.

A megérkező járőrpár egyik tagját az agresszív férfi késsel többször megszúrta, ezért a másik rendőr társa életének védelmében lelőtte a támadót, aki a helyszínen meghalt. A megszúrt rendőrt kórházba vitték – tájékoztatott a rendőrség.

Az esetet az ügyészség vizsgálja.

Frissítés 2: Gál Kristóf rendőrségi szóvivő elmondta, hogy a megszúrt rendőrt életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. Kolléganője fizikailag nem sérült meg, de sokkos állapota miatt szintén kórházba került megfigyelésre.

A megkéselt őrmestert jelenleg is műtik,  több létfontosságú szerve is megsérült. A rendőrnő határozott fellépésével megmentette járőrtársa – és vélhetően a saját – életét.

Gál Kristóf a rendőrség állománya nevében aggodalmát fejezte ki a sérült rendőrért, mielőbbi teljes gyógyulást kívánva neki.

Frissítés: Az MTI közreadta Mihadák Zoltán képeit a helyszínről:

(MTI)

Legnépszerűbb cikkeink