Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Baltával és vadászkéssel mészárolta le új feleségét

Létrehozva:

A vádirat szerint minden különösebb előzmény nélkül támadt a nőre. 

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt nyújtott be vádiratot azzal a letartóztatott férfival szemben, aki tatai otthonában baltával és késsel támadt feleségére. A nő a bántalmazás során életét veszítette.

A vádirat szerint a férfi 2019. augusztus 8-án vette feleségül a sértettet, aki albérletben külön élt. A férj és feleség tervezték, hogy a nő a gyermekeivel a férfi tatai ingatlanába költözik, hogy egy családként éljenek. A nő 2019. augusztus 31-én meglátogatta a férfit, és onnan másnap délután szándékozott elmenni.

A férfi 2019. szeptember 1-jén este a tatai lakóhelyét képező ingatlan helyiségében minden különösebb előzmény és ok nélkül előbb egy baltával többször nagy erővel a fején megütötte a feleségét, majd egy vadászkéssel három alkalommal mellkason szúrta. Az ütések és a szúrások következtében a sértett a helyszínen életét vesztette.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a vádlottat a Tatabányai Törvényszék fegyházbüntetésre és közügyektől eltiltásra ítélje.

(MTI)

 

Legnépszerűbb cikkeink