Connect with us
Pesti Hírlap, egy újság, sok élmény

Magyarország

Videó készült az esztergomi tömegverekedésről

Létrehozva:

Az Esztergomi Járási Ügyészség csoportosan elkövetett garázdaság bűntette miatt emelt vádat azzal az öt férfival szemben, akik egy esztergomi szórakozóhely előtt összeverekedtek.  

A vádirat szerint az öt férfi 2019. október 6. napján, éjszaka egy esztergomi szórakozóhelyen bulizott. Az öt vádlottból három férfi már a tánctéren szóváltásba keveredett egymással, majd dulakodni kezdtek és kölcsönösen megütötték egymást. A férfiakat a szórakozóhely biztonsági személyzete kivezette az utcára a helyiségből. Két vádlott ebbe nem nyugodott bele, vitatkozni kezdett az egyik biztonsági őrrel, a vitába bekapcsolódott a többi vádlott is, majd az utcán ismét összeverekedtek, állva, majd a földön fekve rúgták, ütötték egymást. A vádlottakat a többi vendég választotta szét.

Az ügyészség csoportosan elkövetett garázdaság bűntette miatt emelt vádat a férfiakkal szemben és a vádiratban indítványt tett arra, hogy az Esztergomi Járásbíróság az öt férfi közül négy férfival szemben pénzbüntetést, a korábban már garázdaság miatt is büntetett egy társukkal szemben pedig elzárás büntetést szabjon ki.

A szórakozóhely felvétele:

Legnépszerűbb cikkeink