Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Kiemelt hírek

Rendkívüli: Őrizetbe vehették Bige Lászlót

Létrehozva:

Az ország egyik leggazdagabb emberét.

Gazdasági bűncselekmények gyanújával őrizetbe vették Bige Lászlót, az ország egyik leggazdagabb emberét – értesült a Telex. A nagyváradi születésű Bige elsősorban műtrágyagyártásból szerezte vagyonát – írja a lap.

A portál azt is írja, az ügyről egyelőre nincsenek hivatalos nyilvános információk, de értesüléseik szerint gazdasági ügyekről van szó. Úgy tudják, a reggeli rajtaütés során házkutatás is történt, és a rendőrök bizonyítékokat is lefoglaltak.

Az értesüléseiket ugyan több forrásból is ellenőrizték, de magát Bige Lászlót nem érte el a Telex, a mobiltelefonja ki volt kapcsolva – írják.

A lap kereste az Országos Rendőr-főkapitányságot, illetve a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányságot, egyelőre egyik helyről sem kaptak választ.

A milliárdos vállalkozó az ellene folyó eljárásról korábban a 168 órának nyilatkozva azt mondta: „Pontosan be tudom bizonyítani, hogy teljesen megalapozatlan és törvénytelen a vád.”

Bige az interjúban azt is leszögezte: „El akarnak lehetetleníteni azért, mert nem vagyok az a típusú ember, hogy sorbaálljak azért, hogy a mindenkori hatalomnak kinyalhassam a fenekét. Ilyet nem tettem és soha nem is fogok.”

Legnépszerűbb cikkeink