Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Nagyvilág

Kevesellte a fizetséget az orvos, bezárta és bántalmazta a pácienst

Létrehozva:

Képünk illusztráció. Forrás: Pixabay

Kiderült, nem is praktizálhatott volna. A román rendőrség házkutatást tartott a klinikán.

Sajátos meggyőzési módszerhez folyamodott egy, a dél-romániai Argeş megye székhelyén tevékenykedő orvosnő, amikor vita támadt közte és egy páciense között a honorárium összegéről, írja a Főtér.

A 65 éves doktornő látta, hogy szép szóval nem tudja kicsikarni a kívánt összeget, ezért bezárta páciensét és annak kísérőjét a rendelő várótermébe. A páciens viszont így sem volt hajlandó fizetni, pedig jó fél óráig bezárva tartották. A doktornő ekkor elvesztette a fejét, és tettleg is bántalmazta őt és a kísérőt is.

Végül egy negyedik, az ügyben tanúként szereplő személy kiszabadította őket, azonban a doktornő magánál tartotta a páciens hátizsákját, és nem volt hajlandó visszaadni.

A sértettek feljelentést tettek, a rendőrség pedig csütörtökön kivonult házkutatást tartani a klinikára, ahol az orvosnő rendelt. Az is kiderült, hogy az agresszív nő nem is praktizálhatott volna, ugyanis az orvosi kamara nem hagyta jóvá a működését.

Ezért aztán 24 órára őrizetbe vették kényszerítés, rablás, bántalmazás és az orvosi tevékenység jogtalan gyakorlásának gyanúja miatt. A bíróság pénteken dönt arról, hogy szabadlábon várhatja-e a vádemelést vagy sem.

Legnépszerűbb cikkeink