Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Kiemelt hírek

Öltözz Parkba!

Létrehozva:

Forrás: Budapest Park

A Budapest Park, a város egyik emblematikus koncerthelyszíne is megszenvedte a koronavírust, még annak ellenére is, hogy minden eszközzel és kreativitással a túlélésen pörögtek. December 11. és 14. között karácsonyi merch vásárt hirdetnek, ahol a szezonok alatt megmaradt repicuccokat – pólókat, pulcsikat, kiegészítőket – lehet megvásárolni jutányos áron.

A zeneipar túlélése nem csak egy kis szubkultúra érdeke: mindenki, aki hallgat zenét és jár koncertekre, érintett benne. Amikor véget ér a járvány, és kiszabadulunk, akkor döntő jelentőségű lehet, hogy kik és hogyan éltek túl a szórakoztatóiparból. 2021-ben is szeretnénk majd koncertekre menni, szórakozni, bulizni, egyáltalán: együtt lenni. 

A Budapest Park hatalmas energiákat fordított arra a szezonban, hogy valamilyen módon átélhessük a Park-élményt. Hétfőnként stand-up estekkel, a szezon közepétől 500 fős kiskoncertekkel igyekeztek etetni a zenére éhes közönséget, de a délutáni ParkKert is kikapcsolódást kínált a nyáron.

A hétvégi merch-vásárnak a Deák téren található Budapest Souvenir Outlet ad otthont.

A bolt a VI. kerületben, az Anker köz 1-3. alatt található. Biczó Andrea, a Budapest Park PR-menedzsere elmondta, ilyen vásárt még nem rendeztek sosem, csak a koncertek előtt és alatt lehetett kapni a Budapest Park saját termékeit. Pont ezért kiemelten fontos szerinte a belvárosi helyszín: nem kell a Soroksári útig mennünk, ha parkos cuccokra vágyunk. Biczó azt is elárulta, hogy korábban is szerettek volna vásárt rendezni, időhiányban nem került erre sor; idén viszont lehetőség nyílt az ilyen elfeledett dolgokra fókuszálni.

A ruhák és a kiegészítők egyébként nem a Park logóját akarják az arcunkba tolni, sokkal inkább az életérzést, a közösséget és a zene szeretetét szimbolizálják. A vásárra egy különleges, új kollekció is készült, 2020-ra reagálva. A limitált kiadású pólókon egy gitár látható elszakadt húrokkal, ami ezt a szétesett évet hivatott képpé formálni. És persze a #hashtag sem maradhat el: #hagyjukmárkintavalóságot.

Bárdos Kata Kincső

Legnépszerűbb cikkeink