Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Nagyvilág

Trump ügyvédje koronavírusos lett

Létrehozva:

A hírt a Twitteren közölte a leköszönő amerikai elnök.

Giuliani vezeti Donald Trump jogász csapatát, amely azzal próbálkozik, hogy választási csalásokra és szabálytalanságokra hivatkozva perekkel fordítsa meg a választási eredményt Trump javára.

„NYC történetének messze legjobb polgármestere, aki fáradhatatlanul dolgozik az Egyesült Államok történelmének (messze!) legkorruptabb választásának leleplezésénél, pozitív eredményt kapott a kínai vírusra” – fogalmazott Trump a Twitter-bejegyzésében.

A jelenlegi állás szerint az elnökválasztás révén Joe Biden 306 elektori voksot nyert el, az elnökséghez pedig már 270 is elég. Trump ennek ellenére még mindig nem ismeri el vereségét, és továbbra is bizakodóan beszél.

„Meg fogjuk nyerni ezt a választást. Meg fogják próbálni meggyőzni önöket arról, hogy vesztettünk. De nem vesztettünk” — hangoztatta szombaton két republikánus párti szenátorjelöltet támogató kampánygyűlésen. Közép-európai idő szerint valamivel hajnali három óra előtt Trump újabb bejegyzést tett közzé: „Szóval igaz. Semmiképp sem vesztettünk a választásokon.”

 

Legnépszerűbb cikkeink