Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Nagyvilág

Lengyel sajtó: Az orgia házigazdája állítja, több magyar politikus is megfordult már nála 

Létrehozva:

Európai Parlament Belgium, Brüsszel. Fotó: Massimo Parisi / Shutterstock

Interjút adott a brüsszeli orgia házigazdája, ahol elmondta azt is, hogy több magyar politikus is meg szokott fordulni az eseményeken. Közben az is kiderült, hogy a rendőrség egy hasonló nevű embert keres már egy éve csalás miatt – írja az Onet lengyel lap. 

A brüsszeli orgia házigazdája szerint számos, különböző nemzetiségű közszereplő szokott megjelenni a rendezvényein. Családjaik is vannak, ezért kezdettől fogva azt kérték tőle, hogy tartsák titokban, hogy az orgiákon jártak. David Manzheley azt is állítja, hogy az elmúlt két évben többször is rendezett orgiákat, amik teljesen legálisak.

– Vannak ukrán, francia, német, holland, luxemburgi, svájci és spanyol politikusok. A leggyakoribb vendégek azonban a lengyelek és a magyarok – mondja, majd hozzátette, hogy összesen kilenc Fideszes politikus volt már nála hasonló eseményen. Abban azonban nem biztos, hogy tudnak-e egymásról, ugyanis nem mindegyik eseményen vesznek részt, évente csak 2-3 alkalommal látogatnak el hozzá. Manzheley szerint szó került már arról is, hogy olyan párt tagjai, akik megtagadják az LMBTQ-közösséget. A politikusok erre azt mondták neki, hogy a pozíciójuk betöltéséhez úgy kell tenniük, mintha egyet értenének, de közben külföldre mennek „játszani”.

A férfi azt is elmondta, hogy Szájert nem ismerte korábban, csak annyit tudott róla, hogy politikus, de azt megerősítette, hogy Szájer az ablakon keresztül próbált meg menekülni.

A rendőrség egyébként egy szinte azonos nevű embert keres 2019 óta csalás gyanújával. Egyelőre nem derült ki, hogy ugyanaz az ember lenne, de Manzheley tagadja, hogy köze lenne ehhez az ügyhöz.  

A lap kiemeli, nem tudni, hogy azok, amiket a férfi mondott, megfelelnek-e a valóságnak. 

Legnépszerűbb cikkeink