Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Demeter Szilárd szerint Soros a liberális Führer

Létrehozva:

Fotó: Pesti Hírlap archív

A PIM főigazgatója szerint mi vagyunk az új zsidók, Európa Soros György gázkamrája, aki hullahegyeken át kíván felkapaszkodni az örökkévalóság trónjáig. 

Soros György vélt sorskérdéseivel foglalkozik Demeter Szilárd, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatója az Origón. Úgy látja, visszatekintvén életművére, Soros azt érzékeli, könnyűnek találtatott, még az életrajzírói is elfelejtik két perccel a halála előtt, ezért, mivel „írni tehetségtelen, gondolatrendszere zavaros és inkonzisztens”‚ és tudja, hogy nem zseni, ami a legnagyobb fájdalma. Ezért aztán a halál kapujában állva önnön szobrát faragja. „Akinek elég pénz és hatalom adatott, abból diktátor lett, akinek nem, az a diktátor szolgálólánya – és kivétel nélkül mindegyik hullahegyeken akart felkapaszkodni az örökkévalóság trónjáig.”

„Az a helyzet, hogy Soros trónjához most rajtunk keresztül vezet az út. Európa Soros György gázkamrája: a multikulturális nyitott társadalom kapszulájából árad a mérgező gáz, ami az európai életformára halálos, mi, európai nemzetek pedig arra vagyunk ítélve, hogy egymást eltaposva, egymásra mászva próbáljunk az utolsó korty levegőért küzdeni. A liberárják most a lengyeleket és a magyarokat akarják kizáratni abból a politikai közösségből, aminek tagjaiként még vannak jogaink. Mi vagyunk az új zsidók.” „A liberárják tulajdonképpen azt mondják rólunk, hogy nagy az orrunk, büdösek vagyunk és tetvesek. Alacsonyabb rendű »lényeknek« tartanak.” „Soros György a liberális Führer. A liberárja hadserege pedig szolgaibb módon isteníti, mint anno Hitlert a sajátjai.”

 

 

Legnépszerűbb cikkeink