Connect with us
Pesti Hírlap, egy újság, sok élmény

Magyarország

Csányiét és Mészárosét egyben is kenterbe veri a két magyarországi orosz testvér vagyona

Létrehozva:

A Rahimkulov testvérek a MOL és az OTP legnagyobb tulajdonosai között vannak, csak a magyarországi vagyonuk 580 milliárd körül lehet.

Él Magyarországon egy testvérpár, akik gazdagabbak, mint Mészáros Lőrinc és Csányi Sándor együttesen, mégis teljesen rejtőzködve élnek, alig hallott róluk valaki, nyilvános fotóik sincsenek a neten.

Róluk ír a g7 cikke, a Rahimkulov-fivérekről, Timurról és Ruszlanról, akik orosz-magyar állampolgárok, de magyarosan írják a nevüket vezetéknév-keresztnév sorrendben. 

Az OTP-ben és a Molban is a legnagyobb tulajdonosok közé tartoznak, emellett a nagy TAO-simlihez is köthetőek, amikor is évekig milliárdos nagyságrendben vettek fel TAO-pénzeket vélhetően fiktív turnékra cégek. Fő cégük a vagyonkezelő Kafijat Zrt., egyéb cégeikkel összesen 580 milliárd forint körüli vagyonuk van csak a magyarországi üzleteikből. És milliárdokat érő ingatlanaik is a Városligeti fasorban, vagy egy 1700 négyzetméteres villájuk Buda elit részén. Emellett orosz és ciprusi cégeik is vannak. 

 

 

 

Legnépszerűbb cikkeink