Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Varga Judit kávézni várja Clooney-t, Szíjjártó a színész ismereteit hiányolja

Létrehozva:

Végre igazi sztárok között foroghatnak a magyar politikusok!

Szíjjártó Péter külügyminiszteré és Varga Judit igazságügyi miniszter is szükségét érezte, hogy a szerintük a háttérhatalmi Soros-hálózathoz tartozó amerikai színésznek, George Clooney-nak üzenjen.

„George Clooney-t mint színészt kedveljük, nagyra becsüljük, a maga szakmájának egyik legkiválóbb képviselője és művelője, ez nem is kérdés. Itt azonban nem egy színészeti kérdésről, hanem egy politikai ügyről van szó. Az látszik, hogy George Clooney történelmi és politikai ismeretei – hogy is mondjam – némiképpen azért korlátosak, és az is látszik, hogy a nemzetközi mainstream médiából szerzi alapvetően az információit – nincs ezzel semmi baj, mit tudna tenni? Amivel nyilván nincsen semmi baj, mit tudna tenni, de ezzel együtt azt gondolom, hogy színészként kedveljük, a politikai ismereteiről meg megvan a magunk véleménye.” – ezt válaszolja kérdésre Szijjártó Péter abban a Facebook-oldalára feltöltött rövid videóban, amely alá a Vészhelyzet című sorozat főcímzenéjét keverték – Clooney ebben játszotta Carter doktort.

Varga Judit igazságügyi miniszter is felszállt a Clooney-vonatra, még egy globális multi reklámszlogenjét is bejegyzése végére biggyesztette:

„Ha George Clooney legközelebb mifelénk jár, szívesen vendégül látom egy valódi kávéra és akár még a magyar jogállamiság valós helyzetéről is tájékoztatom, ha a tények is érdeklik. Ígérem, hogy az amerikai filmipar anomáliái kapcsán nem fogom nyilvánosan kritizálni, hiszen arról körülbelül annyi információval rendelkezem, mint ő a közép-európai politikai helyzetről. Valóság. What else Mr. Clooney?” – utóbbi mondatával utalva a világot tonnaszámra elárasztó kávékapszula gyártó Nespresso szlogenjére, amelyet a színész mondd el a márka közismert reklámjában.

 

 

 

Legnépszerűbb cikkeink