Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Karácsony örül Orbán döntésének

Létrehozva:

Karácsony örül annak az új kormányrendeletnek, amelynek értelmében a parkolóházak is ingyenesek lesznek. Korábban maga a főpolgármester javasolta az ingyenesség kibővítését, hogy ezáltal csökkenjen az ingyenes parkolás bevezetése óta kitört parkolóhiány és a nyomában járó káosz.

 

„Örülök, hogy a miniszterelnök megértette és elfogadta a javaslatomat, így egy kicsit enyhülhet az ingyenes parkolás okozta káosz Budapesten. Fontos lenne, hogy a miniszterelnök gyakrabban hallgasson az emberekhez legközelebb álló önkormányzatokra; és nemcsak akkor, amikor már baj van, hanem a döntések meghozatala előtt is” – osztotta meg a bejelentésről szóló hírt a főpolgármester közösségi oldalán.

Log into Facebook

null


Mint arról korábban hírt adtunk, szombat este újabb kormányrendeletet írt alá Orbán Viktor a parkolást könnyítő intézkedésekről, melynek értelmében november 23-ától a kereskedelmi célú P+R, parkolóházak, parkológarázsok, zárt felszíni parkolók és nem zárt felszíni parkolók díjfizetés nélkül vehetők igénybe az este 7-től reggel 7 óráig tartó idősávban.

Legnépszerűbb cikkeink