Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Nagyvilág

Újra bokszolna Mayweather

Létrehozva:

Az időpont és a helyszín már nyilvános, az ellenfél még nem.

Február 28-án ismét ringbe lép a legutóbb 2017-ben bokszoló amerikai Floyd Mayweather, aki öt különböző súlycsoportban is világbajnok volt, és veretlenül vonult vissza a profi ökölvívástól – írja az MTI. Maga Mayweather szellőztette meg, hogy a visszatérésre készül, de csupán az időpontról és a tokiói helyszínről beszélt, lehetséges ellenfeléről nem árult el semmit.

A 43 éves bokszoló eddigi utolsó szereplése alkalmával az ír ketrecharcos Conor McGregorral küzdött meg a szorítóban, és a profi boksz szabályai szerint vívott meccsen a tizedik menetben kihirdetett technikai KO-val nyert, egyszersmind karrierje ötvenedik győzelmét gyűjtve be.

A hivatásosok táborában Mayweather nemcsak boksztudásáról, hanem túlzott anyagiasságáról is elhíresült, aki hatalmas pénzeket söpört be egy-egy fellépése alkalmával. A Fülöp-szigeteki klasszis, Manny Pacquiao elleni meccséért 210 millió dollárt kasszírozott öt éve, de ennél is többet, nem hivatalos információk szerint 275 milliót kapott a McGregorral vívott 2017-es összecsapásért.

Legnépszerűbb cikkeink