Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Autós üldözés volt az M0-son, csak a sofőrnőt sikerült elkapni

Létrehozva:

Az öt utast továbbra sem találja a rendőrség.

Szerda reggel látványos autós üldözés tanúi lehettek a törökbálintiak – írja a 444. A rendőrök elől menekülő autó a sztrádáról nagy sebességgel érkezett a településre, ahol két autóval is összecsattant, oszlopnak ütközött, végül pedig az árokban kötött ki. A sofőr és öt utasa gyorsan kimásztak, és elszaladtak a rendőrök elől. A sofőrnőt hamarosan elkapták, de a többieket a 444 értesülései szerint nem. Ezt közvetetten a rendőrség is megerősítette:

„A rendőrök a járművet vezető nőt rövid időn belül elfogták, vele szemben az Érdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya cserbenhagyás vétségének gyanúja miatt indított büntetőeljárást, egyben vizsgálják az eset összes körülményét. Az utasok személyazonosságának tisztázása folyamatban van.”

Azt Szabóné Berki Biankától, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől tudtuk meg, hogy az üldözés  az M0-s gyűrű Annahegyi pihenőjénél kezdődött. A Szigetszentmiklósi Autópálya Alosztály munkatársai itt próbálták meg igazoltatni a gyűrűn az M7-es felé haladó autót szerdán reggel 8 óra körül.

Legnépszerűbb cikkeink