Connect with us
Pesti Hírlap, egy újság, sok élmény

Nagyvilág

Trump csapata a Four Seasons helyett egy kertépítő cég parkolójában tartott sajtótájékoztatót

Létrehozva:

Képünk illusztráció/Gage Skidm

Feltehetően elnézték a helyfoglalást.

Donald Trump szombaton kiírta a Twitterre, hogy ügyvédje, a kampánycsapatában is tevékenykedő Rudy Giuliani „nagy sajtótájékoztatót” tart a Trump-kampány további stratégiájáról Philadelphiában a Four Seasons Total Landscapingnél – írja a 444.

Nem sokkal később válaszolt az elnöknek a Four Seasons hotel hivatalos Twitter-profilja, azt írták, hogy a félreértések elkerülése végett közlik: nem a philadelphiai Four Seasons hotelben lesz a sajtótájékoztató, hanem a Four Seasons Total Landscapingnél, ami egy másik helyszín, és semmilyen kapcsolatban nem áll a hotellel.

Hamar kiderült, hogy a Four Seasons Total Landscaping egy kertépítő cég Philadelphia külső részén, és Giuliani valóban a vállalkozás parkolójában volt kénytelen megtartani a sajtótájékoztatót, nem messze egy szexshoptól és egy temetkezési vállalkozótól.

Bár Giulianiék nem tisztázták, hogy miért foglalták le ezt a helyszínt, az amerikai közösségi médiában hamar elterjedtek az azzal kapcsolatos viccek – és a legtöbben tényleg arra gyanakodnak (és tényleg ez a legvalószínűbb)–, hogy Trumpék a Four Seasonsbe akartak foglalni, csak benézték.

A sajtótájékoztatón Giuliani a választással kapcsolatos jogi aggályait sorolta, miközben Donald Trump, aki továbbra sem ismeri el a vereségét és csalással vádolja a demokratákat, egyik virginiai hoteljében golfozott.Az egyik tudósító a sajtótájékoztatón kérdezte meg Giulianit, mit szól ahhoz, hogy Biden bejelentette, hogy győzött, mire Giuliani csak ennyit mondott: „Ne legyen nevetséges!”

 

 

Legnépszerűbb cikkeink