Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Akkor bújtak elő a nyomozók, amikor a taxiba pakolta a marihuánát

Létrehozva:

A lefoglalt kábítószer egy része. Fotó: police.hu

A dílert és a taxi sofőrjét elfogták a rendőrök.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság felderítői 2020. október 26-án Gyál külterületén egy ipari parknál lévő erdős területhez mentek, mert olyan információ jutott tudomásukra, hogy egy 33 éves budapesti férfi ott kábítószert rejteget – írja a police.hu.

A 33 éves L. Zsolt dél körül egy taxival érkezett és az elrejtett kábítószert az autó csomagtartójába kezdte pakolni. A helyszínen megbújt nyomozók a férfit pakolás közben tetten érték és a taxi sofőrjével, a 29 éves vecsési M. Tamással együtt elfogták és előállították. A helyszínen a rendőrök közel hét kiló marihuánát foglaltak le.

Később a nyomozók L. Zsolt budapesti lakásán is kutatást tartottak, ahol további 178 gramm marihuánát, nagy mennyiségű kábítószergyanús anyaggal szennyezett műanyag tasakot, valamint készpénzt foglaltak le a rendőrök. A másik férfi vecsési lakásán a nyomozók szintén találtak kábítószergyanús anyagot, melyet a lakásban talált pénzzel együtt lefoglaltak.

A két férfit előállították és a BRFK Felderítő Főosztály nyomozói L. Zsoltot jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette, míg társát ugyanezen bűncselekmény bűnsegédként történő elkövetésének gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Legnépszerűbb cikkeink