Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Porschéba pakolta a lopott cigit a két nő, amikor megérkeztek a rendőrök

Létrehozva:

Fotó: Shutterstock

U. Mihályné és V. Ilona nem csak a műanyaghulladékot vitte, hanem hárommillió forint értékű cigarettát is.

Elfogták az erzsébetvárosi rendőrök azt a két nőt, akiket azzal gyanúsítanak, hogy szemétszállítás helyett rendszeresen fosztogatták egy VII. kerületi dohánybolt árukészletét. A trafik tulajdonosa tett feljelentést a múlt héten azért, mert rendszeresen tűnt el dohányáru az üzletéből.

A kamerafelvételekből kiderült, hogy a dohányboltban azokban az időpontokban mutatkozott készlethiány, amikor a céggel szerződött szemétszállító munkatársai mentek szállítani a hulladékot – írja a police.hu.

A nyomozók kiderítették, hogy szeptember 3-a és október 17-e között a szemétszállító cég tulajdonosa, a 44 éves U. Mihályné és társa, a 25 éves V. Ilona kilenc alkalommal járt a dohányboltnál, hogy elvigyék a papír- és műanyaghulladékot. Ilyenkor az egyik nő elterelte az eladó figyelmét, amíg társa a beosont a raktárba és bontatlan cigarettakartonokat rejtett a hulladék közé. A két nő a gyanú szerint ezzel a módszerrel összesen hárommillió forint értékben lopott el dohánytermékeket.

A két nő épp bepakolta a szemetet egy Porschéba, amikor rajtuk ütöttek a rendőrök. Az autóban a szemét között hét karton cigarettát találtak. A nyomozók lefoglalták a dohányárut, valamint vagyonvisszaszerzés érdekében U. Mihályné Porschéját is.

Legnépszerűbb cikkeink