Connect with us
Szent István Napok

Szent István Napok

Magyarország

Véres ruhában bujkált Andrea a pokróc alatt, miután fejbe vert egy öregembert egy borosüveggel

Létrehozva:

A rendőrök őrizetbe vették a nőt.

Két barát, a 42 éves budapesti Cs. Andrea és egy 44 éves bujáki férfi megismerkedett egy józsefvárosi idős férfival, majd miután beszélgettek vele szóba került, hogy a nő akár takarítani is segítene az idős férfinak. Miután a bizalmába férkőztek, bekéredzkedtek hozzá kávézni. A páros 2020. augusztus 31. és szeptember 27. között többször is volt a férfi józsefvárosi lakásán, de csak azért, hogy elvegyék az értékeit. Elterelték az idős férfi figyelmét, és apránként elvitték az arany ékszereit, óráját, iratait, pénztárcáját és több mint 50 ezer forintját.

Cs. Andrea 2020. október 15-én reggel is az idős férfinál volt, de a beszélgetés vitába torkollott, mert el akart vinni egy üveg bort, de a férfi nem hagyta; dulakodás alakult ki köztük, amely során a nő egy üres üveggel fejbe vágta a sértettet, majd sietősen távozott a lakásból, de előtte még zsebre tette a férfi mobiltelefonját. A vérző fejű idős férfira a gondozója talált rá; nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A VIII. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói Cs. Andreát kamerafelvételek alapján azonosították, és még aznap testvére józsefvárosi lakásában elfogták. A nő véres ruhában, egy takaró alatt próbált elbújni a rendőrök elől. Társát bujáki otthonában fogták el. A nyomozók a férfit kifosztás bűntett miatt, Cs. Andreát kifosztás és rablás bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A VIII. kerületi rendőrök őrizetbe vették őket – jelentette a Police.hu.

Advertisement

Legnépszerűbb cikkeink