Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Megváltoztatta a köztévés blokdjának a tervét Hadházy

Létrehozva:

Forrás: Hadházy Ákos / Facebook

Autós lesz a blokád és korábban kezdődik október 23-án.

A közmédia blokádját hirdette meg október 23-i programként korábban Hadházy Ákos független képviselő, ám most megváltoztatta az esemény jellegét: ahogy a Facebookon írja, autós blokádot terveznek. Mégpedig a járványhelyzet miatt. A csúcsot jelentő csütörtöki 33 napi áldozat miatt tehát autós lesz a blokád, a tüntetőknek autóval kell a helyszínre menniük. Tanulván a Clark Ádám téri dudálós, és büntetésekkel végződő tüntetésekből, ezt most be is jelentették a rendőrségen (akkor nem volt mód demonstrálásra a járványhelyzet miatt). „Kérjük, hogy mindenki viselkedjen felelősségteljesen, ne induljon el gyalogosan! A beszédeket online közvetítjük. Aki tud, tegyen nemzeti színű zászlót az autó ablakába!”, írja Hadházy a facebookos eseményoldalon.

Az időpont is változik, „14:30-tól kezdünk, így aki szeretne , átmehet a színművészeti egyetemisták felvonulására. Autóval megyünk, de október 23-án vegyük blokád alá a hazugsággyárat!”

Hazudnak ma is, minden hullámhosszon

Causes event in Budapest, Hungary by Szabó Szabolcs and 2 others on Friday, October 23 2020 with 3.7K people interested and 722 people going.

Legnépszerűbb cikkeink