Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

DK: Túrórudira és harcsára költötték a milliárdot Felcsúton

Létrehozva:

A Demokratikus Koalíció szerint „brutális” mennyiségű túrórudira, harcsára, süteményre és gyógyszerre költötték a TAO-milliárdokat Felcsúton. 

Ráczné Földi Judit, a Demokratikus Koalíció elnökségi tagja és Varju László, a párt alelnöke szerdán sajtótájékoztatón számoltak be a TAO-ügy legújabb fejleményeiről. Varju László emlékeztetett, évek óta mindent megtesznek azért, hogy nyilvánosságra kerüljön a felcsúti fociakadémia minden költése. Varju hangsúlyozta, hiába a jogerős ítélet, mégis végrehajtóra van szükség ahhoz, hogy megismerhessék a DK által kiperelt iratok tartalmát.

Ráczné Földi Judit ismertette, ezúttal három hónapnyi számlát kaptak, amikben egészen elképesztő információkat találtak. A DK elnökségi tagja közölte, a felcsúti akadémia három hónap alatt 7000 darab túrórudit vásárolt, egymillió forintért vettek harcsát, több százezret költöttek gyógyszerre, szintén ilyen összegben vettek  vécépapírt. 

Félmilliót költöttek süteményre, és brutális összegért vettek több tízezer kilogram Fornettit, valamint 30 000 darab tojást. A DK-s politikus zárásként hangsúlyozta: ahelyett, hogy a Mészároshoz köthető akadémiába öntenék a közpénzt, azt értelmes célokra is fel lehetne használni, hogy egy jobb országban élhessünk.

 

(MTI)

Legnépszerűbb cikkeink