Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Mintapolgár: Ismét autót vezetett M. Richárd, rendőrök kapcsolták le

Létrehozva:

A Bors olvasója múlt szerdán este szemtanúja volt annak, ahogyan a férfit rendőri intézkedés alá vonják a Váci úton. 

Az olvasó beszámolója szerint a férfi egy német rendszámú Mercedesből szállt ki, igazoltatás után pedig lezárta a kocsiját, majd gyalog elhagyta a helyszínt.

A lap emlékeztet: M. Richárd 2017-ben, a Dózsa György úton csapódott hatalmas sebességgel Mercedesével egy szabálytalanul kanyarodó Citroënbe, amit egy megállóba lökött, több ember megsérült, ketten pedig meghaltak. A férfi a szakértők szerint nemcsak kábítószerezett a baleset előtt, de közel 130 kilométeres sebességgel száguldott az úton.

Múlt héten a hvg.hu számolt be arról, hogy a Borkai Zsolt volt győri fideszes polgármesterről készült szexvideót egy pendrive-on M. Richárd magával vitte egy találkozóra, amelyen Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatójának bizalmasa, Tóth Csaba is részt vett. Vagyis a videó több mint egy évvel a nyilvánosságra kerülése előtt a jól ismert alvilági figura birtokában is volt. M. Richárdot továbbá 2006-ban elítélték az úgynevezett kecskeméti maffiaperben is, akkor nyolc év fegyházat kapott bűnszervezetben elkövetett emberölés előkészületének társtetteseként.

A lap megkeresésére a rendőrség közölte, hogy október 7-én 22 óra 30 perckor közúti ellenőrzés során igazoltattak egy 43 éves férfit, aki azt mondta a rendőröknek, hogy nem rendelkezik vezetői engedéllyel, amit a rendőrök ellenőriztek, és kiderült, hogy a férfi ellen bírósági eljárás van folyamatban, amelynek jogerős ítéletéig bevonták a vezetői engedélyét.

Advertisement

Legnépszerűbb cikkeink