Connect with us
Szent István Napok

Szent István Napok

Magyarország

Egymillió forintnyi gumit lopott a kaposvári abroncsmaffia

Létrehozva:

Valóságos bűnbandaként dolgozott a négy férfi.

A Székesfehérvári Rendőrkapitány jelentős értékre elkövetett lopás bűntett gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen személyekkel szemben, írja a rendőrség honlapja.

A rendőrségre 2020. szeptember 22-én tett bejelentést egy férfi arról, hogy egy székesfehérvári cég telephelyének udvaráról az éjszaka folyamán ismeretlenek jelentős mennyiségű gumiabroncsot és alufelnit tulajdonítottak el, ezáltal több mint egymillió forint kárt okoztak. A rendőrök a feljelentés alapján széleskörű adatgyűjtésbe kezdtek, melynek során összegyűjtött információk birtokában sikerült feltérképezniük az elkövetői kör tagjait.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság nyomozói, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály rendőrei a Kaposvári Rendőrkapitányság munkatársaival együtt 2020. október 6-án 6 órakor összehangolt akció keretében csaptak le négy kaposvári ingatlanban a bűnbanda tagjaira. A művelet során a rendőrök négy férfit fogtak el, illetve az eltulajdonított autógumik jelentős részét az egyik somogyi helyszínen megtalálták és lefoglalták.

F.Rolandot, T. Lászlót, K. Richárdot és B. Sándort a nyomozók nagyobb értékre elkövetett lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. Egyiküket őrizetbe vették a rendőrök, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

Advertisement

Legnépszerűbb cikkeink