Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Nagyvilág

Lehet, Alexander Zverev koronavírusosan kapott ki a Roland Garroson

Létrehozva:

Lázas volt a meccse előtt. Kérdés, miért engedték, hogy játszon, illetve miért vállalta lázasan a játékot. 

Elképzelhető, hogy Alexander Zverev koronavírusosan játszott a Roland Garroson, a negyedik kiemelt az olasz Jannik Sinnertől kapott ki négy játszmában. A Hosszabbítás blog azt írja, a mérkőzés előtt Zverev a saját bevallása szerint lázas volt, és légzési problémái voltak a meccs alatt. A tünetei már 2 nappal korábban kezdődtek. A Francia Teniszszövetség szerint 29-én tesztelték Zverevet utoljára, kérdés, ha lázas volt, illetve tünetei voltak, miért engedték pályára lépni. Sinner egyébként épp kedden játszik Rafael Nadallal az elődöntőbe jutásért. 

A blog bírálja a torna gyakorlatát: nincs buborék a játékosoknak, szabadon járnak-kelnek a városban, és turistákkal együtt, szállodákban szállásolták el őket. Ugyanakkor Zverevnek sem lett volna szabad lázzal játékra jelentkeznie. 

Koronavírusos lehet Sascha Zverev, mégis játszhatott a Roland Garroson | Eurosport

Szponzorált tartalom A Roland Garros eseményeivel kapcsolatos hírek támogatója a Ha valaki nem látta a Sinner – Zverev meccset, az simán elintézhette az eredményt két vállrándítással. Zverev kikapott négyben – az idei Garros azért ennél jóval nagyobb meglepetéseket is hozott már.

Legnépszerűbb cikkeink