Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

850 milliós luxusingatlant vett magának Vajna Tímea Buda egyik legjobb részén

Létrehozva:

Andy Vajna özvegye 850 millió forintért vásárolt egy lélegzetelállító ingatlant Buda egyik legelőkelőbb részén. A modern ingatlan egy csendes kis mellékutcában, az erdő szélén bújik meg – tudta meg a Blikk.

„Hónapokon keresztül keresgélt, mire megtalálta a megfelelőt. Fontos szempont volt neki, hogy a ház hatalmas legyen, ahol akár az egész család elfér, ugyanis vele együtt költözött ide a nagymamája és a szülei is. Ezért nem sajnált 850 milliót kifizetni érte” – árulta el a lapnak Vajna Tímea egy közeli ismerőse.

„Néhány éve épült ez a modern építészeti csoda, amely elvarázsolta Timit. Teljesen más hangulata van, mint az előző otthonuknak. Ez sokkal letisztultabb, újszerűbb, mint az előző villa, amit Andy bérelt.”

Az özvegy vagyoni helyzetével kapcsolatban ellentmondásos hírek jelentek meg. A g7.hu júliusi cikke szerint Andy Vajna hagyatékából 11,6 milliárd forintos osztalékot kapott egy cég, amelynek Tímea is a társtulajdonosa. Mindeközben a fánkozójától búcsút kellett vennie, amely 75 milliós veszteséggel zárta az elmúlt évet. A Blikk úgy tudja, a gyémántüzletből sem sikerült jól kiszállnia, azon túlmenően, hogy az ékszerbolt lehúzta a rolót, üzlettársa még a tartozását sem fizette ki neki.

Vajna Tímea egyébként Amerikában akar élni, már be is adta a kérelmét, hogy megszerezze az állampolgárságot. Ott is keresett ingatlant, hogy letelepedhessen.

Legnépszerűbb cikkeink