Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Terror, lopás és jogtalanságok – ezekkel vádolja a budafok-tétényi családsegítő volt vezetőjét egy jelentés

Létrehozva:

Daróczi Csillát az év elején menesztették.

 

Súlyos dolgokat állít egy budafok-tétényi jelentés a helyi családsegítő szolgálat vezetőjéről. Daróczi Csillát Karsay Ferenc fideszes polgármester menesztette még az év elején okirat-hamisítás gyanúja miatt, de a 24.hu most ismertet egy momentumos vizsgálóbizottsági jelentést, amit a Fidesz is megszavazott, és ami alapján hajmeresztő dolgok történtek a Daróczi keze alatt működő családsegítőben. 

A jelentésben megszólaló munkatársak panaszkodtak Daróczira, hogy terrorizálta, megalázta, elüldözte a munkatársakat. Ez szándékos stratégia volt, az alacsonyabb létszám miatt megmaradó bérköltséget kifizették egy szűk körnek. 

Daróczi vezetői tevékenységével kapcsolatban húszféle szabálytalanságot tárt fel a jelentés a hibás adófizetéstől kezdve a nyilvántartási szabályok, törvények megsértésén át a fiktív foglalkoztatásig. 

De azt is vallották a munkatársak, hogy Daróczinak ki kellett vinniük az alapvetően rászorulóknak szánt adományokból rendszeresen, hetente akár többször – élelmiszereket akár naponta, de ruhákat is, amelyeket magának, családjának és az önkormányzat munkatársainak osztott ki a vezető, áll a vallomásokban.

Emellett Daróczi úgy kapott kedvezményes bérleti díjú lakást az önkormányzattól, hogy közben volt egy saját lakása a Józsefvárosban, ami szintén szabálytalan.   

 

Legnépszerűbb cikkeink