Connect with us

Magyarország

Megölte a nagymamáját, aztán elásta – azt hitte, megúszhatja

Létrehozva:

Forrás: Police.hu

A megyei nyomozók szerint a fiatal különös kegyetlenséggel végzett rokonával. Ügyében vádemelést javasolnak.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságon 2020. január 9-én kora délután bűnügyi őrizetbe vettek egy 25 éves bajai lakost – írj a police.hu. A fiatal a gyanú szerint egy nappal korábban olyan súlyosan bántalmazta nagymamáját, hogy a nő meghalt. A férfi a holttestét elásta a pincében, bízva abban, hogy nem derül fény a tettére.

Az asszony eltűnését azonban a lánya bejelentette a rendőrségen. A nyomozók széleskörű adatgyűjtésbe kezdtek, ami során bűncselekményre utaló adatok merültek fel, majd meg is találták az elásott testet a pincében. A gyanú az unokára terelődött, akit halált okozó testi sértés miatt vettek őrizetbe.

A megyei főkapitányság munkatársai a feltárt bizonyítékok alapján később módosították a bűncselekmény minősítését: álláspontjuk szerint a fiatal a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettével gyanúsítható. A feltételezett tettes lakóhelyén a rendőrök kábítószernek minősülő anyagot találtak is, így kábítószer birtoklás vétsége miatt is kihallgatták.

Legnépszerűbb cikkeink