Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Nagyvilág

Mobillal fotózták a halott Bryant-családot a rendőrök

Létrehozva:

A seriffhelyettes még ismerkedni is próbált a fotókkal egy bárban. Az elhunyt kosárlegenda, Kobe Bryant özvegye pert indított.

Bepereli a Los Angeles-i seriff munkatársait Vanessa Bryant. A rendőrök személyes használatra készítettek fotókat Kobe Bryant és a lánya helikopter-balesetének a helyszínén.

Vanessa Bryant azt állítja, komoly érzelmi megpróbáltatásokat okoztak neki a Los Angeles-i seriff munkatársai azzal, hogy a férje és lánya, Kobe és Gianna Bryant halálos helikopter-balesetének a helyszínén saját maguknak készítettek fotókat. A NBA-sztár felesége emiatt pert indított.

Vanessa Bryant a Los Angeles-i Staples Centerben tartott megemlékezésen 2020. február 24-én / Fotó: MTI/EPA/Etienne Laurent

A bírósági dokumentumok szerint legalább nyolcan vették elő a saját mobiltelefonjaikat a baleset helyszínén, fotókat készítettek a halott gyerekekről, szülőkről és edzőkről. A képeket saját használatra készítették, és mutogatták is a kollégáiknak és ismerőseiknek. Vanessa Bryant ügyvédje szerint a seriff egyik helyettese még arra is felhasználta a képeket, hogy levegyen a lábáról egy nőt egy bárban. A pultos jelentette az esetet a seriffnél.

A január 26-ai helikopter-baleset kilenc halálos áldozata között volt Kobe Bryant és a 13 éves Gianna Bryant. Vanessa Bryant – amellett, hogy rossz érzéssel tölti el, hogy idegenek bámulják a halott férjét és lányát – attól is tart, hogy a gyerekei egyszer az interneten bukkannak rá a szörnyű képekre.

A perben Alex Villanueva seriffet azzal vádolják, hogy megpróbálta eltussolni az ügyet azzal, hogy megkérte a munkatársait, töröljék a képeket a telefonjaikról. A seriffet azzal is vádolják, hogy az információt nem osztotta meg a gyászoló családokkal, akik így a sajtóból értesültek a történtekről.

Legnépszerűbb cikkeink