Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

 Hétfőtől már élvezhetők a raktárkoncertek

Létrehozva:

A közel 200, egyenként 45 perces koncertet november végéig fokozatosan teszik közzé. Egyetlen, ingyenes regisztrációval már lehet is nézni őket.

Szeptember 21-től, azaz hétfőtől kezdik közzétenni a könnyűzenei ipar támogatását célzó Raktárkoncert-sorozat felvételeit. A felvételeket augusztus közepe óta rögzítik, derül ki a szervezőknek az MTI-hez elküldött közleményében. Az összes koncert november végére lesz elérhető az Antenna Hungária mindiGO TV alkalmazásában. Megtekintésükhöz egy díjmentes regisztrációra lesz szükség.

„A Raktárkoncerttel kapcsolatban szinte mindenki egyetért azzal, hogy a hazai könnyűzenei paletta sokszínűségét új, online platformon bemutató megoldás egyedi a maga nemében, és várhatóan a zenerajongóknak is különleges élményt nyújt majd” – írták a szervezők.

A raktárépületekben készült felvételeken közel 200 előadó ad egyenként 45 perces koncertet. Többek között Balázs Fecó, Tóth Gabi, Tóth Vera, Demjén Ferenc, a Skorpió, az Edda, a Neoton Família, Charlie, a Tátrai Band, a Mobilmánia, Radics Gigi, Török Ádám és a Mini, Zorán, a Dinamit, Ganxsta Zolee és a Kartel, a Magna Cum Laude, Hobo, a Hooligans, az Emelet, a Besh O Drom, az Aurevoir, Rúzsa Magdi, valamint Keresztes Ildikó is vett fel előadást.

A hazai zenészek megsegítését célzó közönség nélküli koncertsorozatra több mint ötmilliárd forintot adott a kormány.

(MTI)

Legnépszerűbb cikkeink