Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Visszatér az M1 híradójába a rejtélyesen eltűnt Németh Balázs

Létrehozva:

Forrás: YouTube

Hosszú hónapokra eltűnt Németh Balázs, az M1 híradósa az állami médiavállalat hírcsatornájáról. Az M1 legismertebb képernyősének eltűnése mögött belső nézeteltérés, vita húzódott meg. A konfliktus idejére a műsorvezető ugyan továbbra is állományban volt, vagyis nem mondott fel és neki sem mondtak fel, csak épp eleinte szabadságon volt, majd szabadságáról való visszatérés után sem volt beosztva, ezért nem láthatták a nézők nagyjából május óta – írja a Media1.

Az elmúlt hetekben megpróbálta tisztázni a helyzetet a műsorvezető az MTVA-s főnökeivel. A konfliktus elhúzódásával azonban egyre kérdésesebb volt, mi lesz a történet vége, egyáltalán visszakerülhet-e még valaha a képernyőre.

A konfliktusról hiába kérdezte a portál szeptember elején Németh Balázst.

A Media1 információi szerint mostanra azonban kezd elsimulni a nézeteltérés, mivel ettől a héttől Németh Balázs neve újra szerepel a műsorvezetők beosztásában, vagyis visszatérhet az esti híradóba.

A lap úgy tudja, hogy Németh Balázs, vagy ahogy a közmédiánál házon belül emlegetik néhányan, „A Celeb” és a médiás berkekben csak Pitbull becenévvel illetett Németh Zsolt közmédiás csatornaigazgató között támadt feszültség. 

A Media1 információi szerint a vita Németh Balázs győzelmével ért véget.

Németh mostantól olyan beosztás szerint, olyan feltételekkel dolgozhat, azaz annyit és azokban az idősávokban, mint a koronavírus előtt.

Legnépszerűbb cikkeink