Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Fiatal lányokat kényszerítettek prostitúcióra

Létrehozva:

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság emberkereskedelem és kényszermunka miatt folytat nyomozást F. Ilona, A. János, valamint B. József mindszenti lakosok ellen.

A gyanú szerint a 26 éves F. Ilona és a 20 éves A. János fiatal lányokat utaztattak, és Csongrád-Csanád, Győr-Moson-Sopron, illetve Komárom-Esztergom megyében prostituáltként dolgoztatták őket. Az egyik nőt hónapokon keresztül mindszenti lakásukban tartották fogva. Az információk alapján F. Ilona B. József 34 éves szintén mindszenti lakossal együtt is közreműködött egy nő futtatásában – írja a police.hu.

A sértettet rendszeresen fenyegették, előfordult, hogy bántalmazták is. A prostitúcióval megkeresett jövedelmet a feltételezett elkövetők részben vagy teljes egészében elvették a lányoktól, abból fedezték saját életvitelüket.

A hódmezővásárhelyi rendőrök a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrző és Közterületi Támogató Osztálya, valamint a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének munkatársaival közösen szeptember 11-én délelőtt összehangolt akciót hajtottak végre. A rendőrök több helyszínen egyszerre fogták el a gyanúsítottakat, akiknek otthonaiban kutatásokat tartottak. Ezek alkalmával a bűncselekmények elkövetéséhez kapcsolódó feljegyzéseket, bérleti szerződéseket, műszaki cikkeket, készpénzt, illetve személygépkocsikat foglaltak le a nyomozók.

A három elfogott személyt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették őket, és az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatásukra.

Emberkereskedelem és kényszermunka – három embert vettek őrizetbe a rendőrök

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

Legnépszerűbb cikkeink