Connect with us
Pesti Hírlap, egy újság, sok élmény

Nagyvilág

Agyonlőtték az emberevő medvét

Létrehozva:

Megerősítették, hogy lelőttek egy medvét az észak-karolinai Great Smoky Mountains Nemzeti Parkban, miután a vadőrök felfedezték, hogy az állat egy emberi holttestet eszik, írja a Ladbible nyomán a 24.hu.

A vadőröket egy túrázó társaság riasztotta, akik egy üres sátrat fedeztek fel tőlük nem messze. Az illetékesek azonnal az eltűnt keresésére indultak, és hamarosan rá is akadtak egy férfi holttestére. A helyszínen egy feketemedvét is találtak, ami „aktívan piszkálta” a tetemet, ezért a vadőrök lelőtték az állatot.

Hogy mi okozta a férfi halálát, egyelőre nem lehet tudni, a hatóságok a személyazonosságát sem hozták nyilvánosságra, mindössze annyit árultak el, hogy egy másik államból érkezett a nemzeti parkba.

A túrázóknak már többször is meggyűl a baja a feketemedvékkel a vidéken, ezek a találkozások pedig sokszor tragédiával végződnek. Két évvel ezelőtt egy másik példányt találtak szintén egy emberi tetem mellett, öt évvel ezelőtt pedig egy 16 éves fiú szenvedett súlyos sérüléseket, mikor rá és apjára támadt egy feketemedve.

 

Legnépszerűbb cikkeink