Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Kiemelt hírek

Nevelt lánya molesztálásával gyanúsítottak meg egy fideszes politikust

Létrehozva:

Képünk illusztráció / forrás: Shutterstock

Nevelt lánya több mint tíz évvel ezelőtti molesztálásával gyanúsította meg a rendőrség 2018 nyarán a XVII. kerületi fideszes alpolgármestert, aki egyik pillanatról a másikra tűnt el a helyi közéletből – írja a hvg360.

Az ügy főszereplője Fohsz Tivadar, XVII. kerületi fideszes alpolgármester. A lap úgy tudja ellen elég bizonyíték gyűlt ellene össze ahhoz, hogy meggyanúsítsák, de mivel a szemérem elleni erőszak elévült, az eljárást megszüntették.

Fohsz Tivadar nevelt lánya – saját állítása szerint – 2018 májusában olyan felvételeket talált nevelőapja laptopján, amelyek hat évvel korábban a közös otthonukban, rejtett kamerákkal készültek. A lány nem véletlenül bukkant a képekre, tudatosan kereste azokat, mert tudta, valahol lenniük kell. Amikor az egyik hétvégén Fohsz elutazott, a laptopját pedig otthon hagyta, a külföldről hazatért lány kutakodni kezdett benne. A gépen olyan, évekkel korábban, titokban, a lakásban elhelyezett rejtett kamerákkal rögzített felvételekre bukkant, amelyeken hol meztelenül, hol fürdés vagy öltözés, néha pedig maszturbáció közben látható – írja a lap.

Mint írják, korántsem „csak” néhány titokban készült képfelvételről szól ez a történet, hanem egy hosszú évekre visszanyúló, részben már elévült abúzus gyanújáról, amelyhez kapcsolódóan nemcsak Magyarországon, de mint azt kiderítettük, már Horvátországban is indult büntetőeljárás.

A teljes cikk elolvasható a hvg360-on.

Legnépszerűbb cikkeink