Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Felvételeket mutattak arról, ahogy egy garázsban cipelik VV Fanni magatehetetlen testét

Létrehozva:

Először vetítették le a Fővárosi Törvényszéken azt a videót, amely az utolsó képeket rögzítette a Való Világ 7. szériájából ismert Novozánszki Fanniról – jelent meg a Telex.hu induló hírportál közösségi oldalán.

A felkavaró felvételen – amelyet kegyeleti okokbó csak részben tett közzé a Telex – az látszik, ahogy a vádlott Fanni házának mélygarázsában a karjában cipeli a magatehetetlen nőt, majd a férfi visszamegy a nő holmijáért.

Novozánszki Fanni 2017. november 20-án tűnt el, a rendőrség emberölés miatt nyomozott, de a holttest nem került elő. A gyilkossággal azt a férfit vádolják, aki a felvételen cipeli a magatehetetlen nőt, ő viszont azt állítja, hogy két másik férfinak adta át VV Fannit, de őket soha nem tudta megnevezni. Vagyis a felvételek szerint a nő utoljára a vádlottal látható – emlékeztet a Telex. 

Fanni eltűnése után egy hónappal az édesanyja azt nyilatkozta, hogy lánya meghalt, a rendőrség pedig megerősítette, hogy emberölés miatt nyomoznak. Bár a holttest nem került elő, az ügyészség 2019. október 11-én nyereségvágyból elkövetett emberöléssel vádolt meg egy volt MSZP-s dunaújvárosi képviselőjelöltet, B. Lászlót.

Legnépszerűbb cikkeink