Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

A lakiteleki polgármester is elkapta a koronavírust

Létrehozva:

Bács-Kiskun megye weblapja

„Tisztelt Lakitelekiek! Amint előző közleményemben olvashatták – az arcüreggyulladásom elhúzódó gyógyulása alapján– háziorvosom, velem teljes egyetértésben értesítette az illetékes járványügyi hatóságot és kérte a COVID tesztelésemet. A tesztminták levétele ezen a héten kedden délelőtt megtörtént. Ma reggel hívott a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Járványügyi Osztályának munkatársa és közölte, hogy a tőlem levett mintákon végzett teszt eredménye pozitív lett” – írta a Facebookon a település polgármestere, Madari Róbert.

Előzőleg a kecsup.hu helyi információkra hivatkozva kereste meg az érintettet, valóban koronavírusos-e. Madari későbbre ígért közleményt.

Lakitelek jegyzője megerősítette, hogy pozitív lett a  tesztje, és emiatt gyakorlatilag zárva van a polgármesteri hivatal. A dolgozóknak többségének, akik az elmúlt napokban érintkeztek Madarival, karanténba kellett vonulnia.

Két hete hirtelen megugrott a karanténban lévők száma Lakiteleken, a  polgármester családjában éppen az idő tájt volt lakodalom – emlékeztet a portál.

(A Magyar Narancs nyomán)

Legnépszerűbb cikkeink