Connect with us
Pesti Hírlap, egy újság, sok élmény

Magyarország

Karókkal támadt a lokál vendégeire három férfi Gödöllőn

Létrehozva:

A rendőrségre augusztus 28-án késő este érkezett a bejelentés,hogy egy gödöllői szórakozóhelyen egy társaság több embert karókkal, botokkal bántalmaz.

A gyanú szerint a három férfi mulatozni indult a bárba, ott azonban néhány kör elfogyasztása után a csapat egyik tagja és egy ott tartózkodó férfi összeszólalkozott egymással, majd dulakodás alakult ki közöttük. A nem kívánatos vendégek ezután távoztak a helyszínről, de hamarosan karókkal és botokkal felfegyverkezve tértek vissza az orfeumba. Azonnal a tömegre támadtak, és a náluk lévő husángokkal vaktában dobálóztak és ütöttek akit csak értek. Közben többen megsérültek.

A nyomozók néhány órán belül mindhárom elkövetőt azonosították és lakóhelyeikről a rendőrkapitányságra előállították őket. A 19 éves R. Andrást csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság, a 21 éves V. Lászlót csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság és súlyos testi sértés bűntettének, a 20 éves O. Attilát pedig csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság, valamint súlyos testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

A rendőrök a három férfit őrizetbe vették – jelentette a Police.hu.

Legnépszerűbb cikkeink