Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Módosíthat a Wizz Air a korlátozások miatt

Létrehozva:

Vizsgálják a korlátozásokat, módosíthatják a menetrendet.

A koronavírus-járvány terjedése miatt a magyar kormány bejelentette, hogy szeptember 1-jétől lezárja Magyarország határait. A Wizz Air vizsgálja az új korlátozásokat, és előfordulhat, hogy módosítanak a repülőjáratok menetrendjén.

A menetrend változásairól az érintett utasok e-mailben kapnak tájékoztatást. Azoknak az utasoknak, akik utazási irodán keresztül foglaltak jegyet a Wizz Air járataira, kapcsolatba kell lépniük azzal a céggel, amelytől jegyet vásárolták.

Azok az utasok, akik az utazási korlátozások miatt nem tudnak repülni, miközben járatuk a menetrend szerint üzemel, törölhetik jegyüket és visszatérítést igényelhetnek törlési díj fejében.

Szeptember 1-jétől a nem magyar állampolgárok nem léphetnek be az országba, míg a külföldről hazatérő magyar állampolgároknak két hétig vagy két negatív koronavírus teszt bemutatásáig házi karanténba kell vonulniuk. Ezek a szabályozások egy hónapig lesznek érvényben.     A Wizz Air elmondta: az egyes országokba történő belépési szabályok megváltozhatnak a jegy megvásárlása és az utazás dátuma között, amelynek kockázatát az utasoknak kell viselniük.

Legnépszerűbb cikkeink