Connect with us
Nemzeti konzultáció

Magyarország

Pozitív lett Hollik István koronavírus-tesztje

Létrehozva:

Csütörtökön emellett Gulyás Gergelyről és Orbán Balázsról derült ki, hogy karanténba kell vonulniuk, mert olyan rendezvényen jártak, ahol valaki koronavírusos volt.

Pozitív lett Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója koronavírus-tesztje, így elővigyázatosságból minden programját lemondta, és azonnal karanténba vonult. Egy szombati magánrendezvényen vett részt, minden kontaktját leadta a hatóságok felé – számolt be Hollik István a Facebook-oldalán.

“Engem is utolért a koronavírus. Hétfőn és kedden rosszul éreztem magam, ezért a következő napok találkozóira és elsősorban a Tranzit Közéleti Évadnyitóra figyelemmel azt tartottam felelős magatartásnak, ha teszteltetem magam. Ez sajnos pozitív lett, így elővigyázatosságból minden programot lemondtunk, én azonnal karanténba vonultam” – írta Facebook-oldalán Hollik, aki szombaton egy magánrendezvényen vett részt, és már le is adta kontaktjait a hatóságoknak.

Hollik azt is jelezte, hogy

több kormánypárti politikus is szerepel a kontaktjai között,

ő maga pedig karanténba vonul. Csütörtökön Gulyás Gergelyről és Orbán Balázsról derült ki, hogy karanténba kell vonulniuk, mert olyan rendezvényen jártak, ahol valaki koronavírusos volt. Orbán Balázs jelezte, az ő tesztje negatív lett.

Legnépszerűbb cikkeink