Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Stohl András kiáll Székely Gábor mellett

Létrehozva:

A színész sajnálja, hogy azok, akik Székely Gábort és Zsámbéki Gábort bírálják, nem ismerik őket, mert akkor nem támadnának.

Az Index szúrta ki a Facebook-posztját, amiben Stohl azt írja: 

„1986–1990-ig jártam a Színművészeti Főiskolára – akkor még főiskola volt –, két osztályfőnököm volt Székely Gábor és Zsámbéki Gábor. Mindent, amit meg lehet tanulni a szakmámról, azt ettől a két embertől tanultam meg. Székelynél tisztességesebb, odaadóbb tanárt nem ismerek. Szinte már a puritánságig menően csak a színésznevelés, az elemzés, a pályára segítés, a helyes útra terelés foglalkoztatta.”

Stohl ezután azt üzeni a Székely Gábort gyalázóknak:

„Csak annyit szeretnék mondani, hogy sajnálom. Sajnálom, hogy azok, akik bírálják, soha nem lehettek ennek a két embernek a tanítványai, mert ha ebben a kegyben részesülhettek volna, akkor tudnák, hogy sosem egy az igazság és az ember nagyszerű.”

Végül Székely Gábor korábbi szavaival zárta sorait:

„Miután azt gondolom, hogy Székely Gábor nálam sokkal okosabb, ezért nem tudok pontosabb mondattal búcsúzni, mint az ő utolsó mondatával. Akik tájékozatlanul és jogtalanul bántották »kérjenek bocsánatot, vagy szégyelljék magukat«.”

Security Check Required

No Description

 

Legnépszerűbb cikkeink