Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Vonatbaleset történt Hatvannál, késnek a vonatok

Létrehozva:

Vonat ütközött személyautóval Hatvan közelében, sérülés nem történt tudatta a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság. A Mávinform szerint a balesetben lezárt átjárót egy másik vágányon ki tudják kerülni a vonatok, a menetidő azonban 10-15 perccel megnőhet.

A rendőrség közölte: egy gépkocsi a Boldogi úton, a vasúti átjáró fénysorompójának tilos jelzése előtt szabályosan megállt, ám egy mögötte érkező autó vezetője későn észlelte az álló járművet és nekiütközött. Emiatt a várakozó autó az érkező személyvonat oldalának koccant.

Hozzátették: a balesetben személyi sérülés nem történt, az érintett útszakaszt és a vasúti átjárót teljes szélességében lezárták.

A Mávinform tudatta: a helyszínelés ideje alatt -–várhatóan 11 óráig – a Hatvan-Szolnok vonal vonatai Hatvan állomás előtt egy másik vágányon kerülik el a baleset miatt lezárt átjárót, a menetidő 10-15 perccel megnőhet.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) honlapján közölte: a helyszínen a hatvani hivatásos tűzoltók áramtalanították a sérült járműveket és végzik a műszaki mentést.

(MTI)

 

Legnépszerűbb cikkeink