Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Magyarország

Üzletkötés közben értek tetten egy drogdílert Zuglóban

Létrehozva:

Forrás: Police.hu

A rajtaütéskor éppen négy ember vásárolt a dílertől a Szugló utcai lakásban.

A hatóságok egy bejelentést kaptak, hogy egy Szugló utcai társasházban élő T. Sándor a gyanú szerint kábítószerrel kereskedik – írja police.hu

A rendőrség szerint a rajtaütéskor a gyanú tovább erősödött, mert a lakásban a drogdíleren kívül további négy vásárló – H. Patrik, H. Richárd, E. Gábor és P. Sára – is jelen volt, akik a rendőrök érkezésekor épp kábítószert vásároltak T. Sándortól. 

A rendőrök mind a kereskedéssel gyanúsítható T. Sándort, mind a birtoklással gyanúsítható négy vásárlót a helyszínen elfogták és a lakásban kutatást tartottak, amely során 239 db kábítószergyanús tablettát, 95 gramm fehér színű kábítószergyanús anyagot, 139 db ampullát, dobozokban és befőttesüvegekben tárolt növényi származékokat, mérleget, mobiltelefont, illetve pénzt is találtak, és foglaltak le.

A nyomozók H. Patrikot, H. Richárdot, E. Gábort és P. Sárát kábítószer birtoklása vétség, míg T. Sándort kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. T. Sándort a rendőrök őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, melyet 2020. augusztus 19-én a bíróság elrendelt.  

 

Legnépszerűbb cikkeink