Connect with us
Nemzeti konzultáció

Magyarország

Kigyulladt egy faipari épület Hajdúböszörményben – 35 tűzoltó küzd a lángokkal

Létrehozva:

Az épület teljes terjedelmében ég, több gázpalackot már sikerült épségben kihozniuk a tűzoltóknak. 

Kigyulladt egy épület egy faipari telephelyen péntek reggel Hajdúböszörményben, a Kórház téren, a lángokkal jelenleg is nagy erőkkel küzdenek a tűzoltók – közölte a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Papp-Kunkli Nóra tájékoztatása szerint az épület teljes terjedelmében ég, benne a faanyagok mellett a targoncák is kigyulladtak. A tűzoltóknak több gázpalackot sikerült épségben kivinniük az épületből.

Tűzoltók egy hajdúböszörményi faipari telephelyen, ahol kigyulladt egy épület 2020. augusztus 7-én / Fotó: MTI/Balázs Attila

A helyszínen 35 tűzoltó küzd a lángokkal, és megkezdték az épület vasszerkezetének a bontását, hogy jobban hozzáférjenek a tűzhöz – tette hozzá.

A lángok oltását előbb haboltóval kezdték, most négy vízsugárral locsolják a tüzet a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett dolgozó debreceni, hajdúböszörményi, hajdúnánási és hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók, és a helyszínre érkezett egy nyíregyházi vízszállító kocsi is – ismertette a részleteket Papp-Kunkli Nóra.

Legnépszerűbb cikkeink