Connect with us
Pesti Hírlap, sok élmény

Kiemelt hírek

Megszólalt a férj, akinek feleségét egy zuhanó férfi ütötte agyon

Létrehozva:

Budapest, 2020. július 31. Rendőrségi helyszínelés Budapesten a XI. kerületi Hadak útján, ahol kizuhant egy emeletes ház ablakából egy férfi és ráesett egy babakocsit toló nőre 2020. július 31-én. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Bronz Gábor a Borsnak nyilatkozva elmondta, hogy a gyerekei segítenek neki túlélni a tragédiát, ám nekik még nem mondta el, hogy pontosan mi történt az édesanyjukkal.

Miként arról korábban beszámoltunk egy kelenföldi toronyház 14. emeletéről kiugró férfi egy babakocsit toló nőre zuhant, és mindketten életüket vesztették. A hölgy férje, Bronz Gábor a lapnak elmondta, két gyermekük van, ezért nem engedhette meg magának, hogy túl sokáig gyászoljon: „Jézus a halála után harmadnapra támadt fel. Nekem is ennyi időm volt arra, hogy sokkos állapotban legyek, olyan volt, mintha én is meghaltam volna. Ám amikor vasárnap felébredtem, az jutott eszembe, hogy helyt kell állnom apaként. Fel kell nevelnem a gyerekeket. Semmi más nem számít.”

A gyerekek nem tudják, hogy mi történt édesanyjukkal, bár a nagyobbik, hároméves fúnak annyit mondtak, hogy anyukája csúnyán megsérült és kórházban van. Az igazat egy pszichológus segítségével tervezik elmondani neki. A tragédia napján a család a játszótérre indult, Gábornak még vissza kellett mennie a lakásba valamiért, és már csak arra ért oda, hogy a férfi rázuhant a feleségére.
A lap kérdésére, hogy a család haragszik-e az öngyilkos férfira, azt válaszolta: „Nem gondolunk rá részvéttel, inkább egy erőtlen embernek tartjuk.”

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőket segítő, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot!

Legnépszerűbb cikkeink